Book your vacation now and receive a free Dopper Original!
Active vacation afbeelding

Active vacation

Are you that active or sporty person who can't sit still, not even on vacation? Choose an active or sportive vacation, so you don't have to be bored for a second! Discover the finest vacation addresses in the middle of nature or by the water, so you can enjoy riding your bike, go mountainbiking, hiking or (wind)surfing! Ideal for an active vacation with friends, your partner or your family!

De onvergetelijkste actieve vakanties vind je gewoon bij Leisure Time!

Sportieve activiteiten mogen aan jouw vakantie niet ontbreken, dat snappen wij van Leisure Time volkomen. Daarom boek je bij ons de leukste actieve vakanties waarbij je er overdags op uit trekt voor een sportief avontuur en ’s avonds heerlijk tot rust komt in je vakantieverblijf. Bovendien zijn veel van onze vakantieverblijven gelegen op unieke plekjes waardoor je binnen en buiten optimaal geniet van je vakantie in een andere omgeving. Of je nu met je partner, hele gezin, vriend, vriendin, broer of zus op reis gaat, bij Leisure Time vind je altijd een geschikt vakantieverblijf voor een onvergetelijke actieve vakantie!

Actieve vakanties in de natuur

Ben je een echte actieveling en hou je van de natuur? Ga dan voor een vakantieverblijf op een unieke plaats middenin een prachtig landschap. Bij Leisure Time hebben we een groot aanbod aan vakantieverblijven in een heerlijke omgeving, zoals aan het water, strand, de duinen, heuvels of bossen. Hier geniet je niet alleen in- en rondom je vakantie van een sprookjesachtige omgeving, maar trek je er ook gemakkelijk op uit om al het moois te ontdekken wat de natuur te bieden heeft. Geniet van de mooiste uitzichten, prachtigste flora en fauna en kom helemaal tot rust.

Onderneem de leukste activiteiten

Als actieveling kan jij natuurlijk niet wachten om een leuk dagje weg of een sportieve activiteit te boeken voor tijdens je vakantie. Bij Leisure Time vind je daarom heerlijke vakantieadresjes die gelegen zijn in een mooie omgeving en bovendien vele sportieve mogelijkheden bieden. Trek erop uit in de natuur voor een wandeling, fietstocht, mountainbike rit of klimavontuur en creëer samen de leukste herinneringen. Liever een wat minder sportieve activiteit? In de directe omgeving van jouw toekomstige vakantieverblijf vind je eindeloos veel mogelijkheden voor het bezoeken van de leukste plaatsjes en plan je gemakkelijk een uitje naar een culturele hotspot of amusementspark. Zo hoef je je tijdens jouw verblijf geen moment te vervelen!

Ga voor een sportief avontuur

Op vakantie met een sportief reisgezelschap? Dan ben je bij Leisure Time aan het juiste adres! Bij Leisure Time boek je namelijk de leukste vakantieverblijven gelegen op de allerleukste vakantiebestemmingen waar jij bent verzekerd van een onvergetelijke sportieve vakantie. Tijdens je verblijf op één van onze heerlijke vakantieadresjes kun je je helemaal uitleven op je fiets, mountainbike, step, supboard of surfplank! Of natuurlijk gewoon te voet, klimmend in de hoogste boomtoppen of tijdens een bootcamp of yogasessie. En het fijne is dat je na een dagje sporten weer helemaal tot rust kan komen in je vakantieverblijf. Ideaal toch?!

Vier een actieve vakantie aan het water

Als water(sport)liefhebber is er niets fijner dan vakantie vieren aan of dichtbij het water, zodat je ’s morgens na je ontbijt direct naar buiten stapt om te genieten van al het moois in, op of rondom het water. Bij Leisure Time ontdek je de heerlijkste vakantieverblijven voor een actieve vakantie aan het water. De ene dag geniet je hier van een dagje varen of zeilen en de andere dag trek je erop uit voor een strandwandeling of een kanotocht. Waar je ook verblijft, een vakantie aan het water is altijd genieten!

Actieve vakanties in een bosrijke omgeving

De bossen zijn misschien wel dé perfecte plek voor het vieren van een actieve vakantie. Een verblijf in een bosrijke omgeving is namelijk bij uitstek geschikt voor het maken van de leukste wandeltochten, fietstochten en mountainbike ritjes. Bovendien ontdek je tegelijkertijd de prachtigste landschappen met de meest unieke stukjes natuur. Op zoek naar een leuke actieve vakantie met kinderen? Ga dan voor een vakantie in een bosrijke omgeving en nabij een klimpark. Hier klimmen en klauteren jullie er samen op los en beleven jullie de onvergetelijkste ervaringen. En dat allemaal vanuit je heerlijke vakantieverblijf, geboekt via Leisure Time.

Accept cookies for the best user experience. This site uses cookies and Google technologies to analyze site traffic. More information